Localitatea
       Lignano > Localitatea


Lignano Sabbiadoro este locul ideal pentru a petrece o vacanţă de vis şi de neuitat.

Între Veneţia şi Trieste într-o poziţie încântătoare ,se întinde peninsula Lignano Sabbiadoro, înconjurată de o mare albastră şi curată, premiată de mai multe cu „Steagul albastru al Europei" care scaldă o întindere imensă de nisip fin auriu,în spatele unei imense păduri de pin în care a luat viaţă,într-o armonie perfectă cu mediul înconjurător un oraş balnear modern dotat cu o infrastructură turistică optimă.Golf Club Lignano

http://www.etgroup.info/imgcms/img/444981522724banner-golfInn.jpg

Golful de 18 găuri a fost proiectat de arh.Marco Croze şi se extinde pe 50 de hectare.Parcursul prezintă numeroase curse şi e caracterizat de lacuri şi bunkere mari.
Clubul de golf este dotat de pitching e putting- green şi dispune de un amplu teren de practicat cu noua postări acoperite.
Tuturor clienţilor care sogiorneaza în structurile noastre la Lignano si Bibione li se vor aplica următoarele tarife speciale

-Green Free 18 buche Euro 52,50


Free time
Lignano a devenit deja locul ideal pentru petrecerea unei vacanţe de relaxare, petrecerea timpului liber în natură şi  practicarea activităţilor sportive. De fapt pe lângă faptul că se practică schi nautic, echitaţie, golf, tenis, se mai pot practica şi multe alte activităţi sportive. Lignano oferă oaspeţilor săi Aquaplash un parc de distracţii acvatice, Gulliverlandia Aquarium care este un parc cu scop didactic tematic, Grădina zoologică cu peste 1500 animale, Parcul Junior, un parc de jocuri în aer liber, iar pentru  copii jucării de forme ciudate din cauciuc şi bazine. Parcul de distracţie Strabilia Luna Park cu peste 1000 de atracţii, oaze WWF, parcuri mari şi verzi, băile termale, magazinele splendide din zona shopping toate stau la dispoziţia oamenilor dornici de distracţie şi relaxare.

 

Va fi o "vacanta de Ballochi" pentru Copii voştri.
Exista numai greutatea de a alege având in fata GOMMOSI
, jocurile din zonele verzi de pini in care cei mici se vor distra fara limita de timp. la PARCUL JUNIOR l,situata intre plaja si lacuri este ideala pentru activitati in aer liber, si la STABILIA si ADRIATICO, luna park unde adulţii vor 
      

GRADINA ZOO PUNTA VERDE

O miecincisute animale din toata lumea,dintre care 250 de specii diverse,fac din aceasta oaza o mica Arca al lui Noe,unde cei mari si cei mici pot descoperii   chemarea naturii.

GULLIVERLANDIA
Intr-un minut,in mica lume a parcului, va veţi putea deplasa de la Pamantul dinozaurilor la piramidele din Maya,de la vulcan la primul tunel submarin in care veţi putea admira rechini si  mulţi alţi peşti.

<< BACK