Bibione
Localitatea
Bibione a luat naştere acum 45 de ani şi totul a fost conceput ca să aibă funcţionalitate turistică. Loc ideal pentru cei care doresc o vacanţă liniştită în contact cu un mediu natural unic fără să renunţe totuşi la serviciile unui oraş modern.
 
 
 
Plaja si marea
Plaja, resursa primara in Bibione, e o imensa întindere de nisip fin si auriu ,faimoasa pentru lăţimea ei. Plaja este complet expusă soarelui si are o extindere medie de circa 300 m.
 
 
 
Natura
In est este legat de gurile râului Tagliamento ,în sud se află Marea Adriatică,în vest este legată de gurile sistemului interior de văi ,numit Portul Baseleghe şi în nord-vest există o legătură cu canalul Lugugnana care delimitează văile Vallesina şi Valgrande.
 
 
 
Sport
Iubitorii de sport au la dispoziţie:terenuri de tenis, piscine, bile, golf, minigolf, jocuri  pe plajă, închiriere bărci, pescuit sportiv, volei pe plajă, windsurf, navigaţie cu velă...
 
 
 
Timpul liber
La Bibione nu te plictiseşti niciodată , chiar şi viaţa nocturnă este în particular vioaie...
 
 
 
Excursii
Printr-o  relaxanta croaziera prin laguna sau o comoda calatorie cu autocarul veţi ajunge in Veneţia ,unde cu asistenta însoţitorului nostru  veţi pute admira monumentele,pieţele ,celebrele biserici cu alternativa de a da o raita rapida  la Burano,Murano si Torcello cele trei perle ale lagunei veneţiene.